Twisted Minds
0
   Home   Help Search Calendar Login Register  
September 07, 2010, 02:36:52 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Pages: 1 ... 5 6 [7]   Go Down
  Print  
Author Topic: Seat Leon 1.6 102 Cp  (Read 3786 times)
Kenny
The lovable sociopath
Club
Ruginit
*

BRB. Is pe gugle.

View Profile
Reply #180 on: October 21, 2009, 09:15:53 am サ

Seatul zombie, sculat din morti . 21

ska
Club
Ruginit
*

la tatzi ni greu...

View Profile
Reply #181 on: October 21, 2009, 10:18:58 am サ

noah bah, deci saptamana viitoare vii la horadie cuca valerul negru?

why so serious? ... let's put a smile on that face...
masterblaster
Club
Ruginit
*

Kinderu'

View Profile
Reply #182 on: October 21, 2009, 07:51:08 pm サ

bravos 3 in sfarsit

www.voom.ro / www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much in life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
the1
SILENT KILLER
Club
Ruginit
*

vesnic nehotarit

View Profile
Reply #183 on: October 23, 2009, 02:49:32 pm サ

dark knight reloaded.

Zauan cu Logan
lexus
Club
Degustトフor
*

View Profile
Reply #184 on: October 23, 2009, 10:33:14 pm サ

Azi mi-am luat carnetul si am fost dupa masina.    Dupa nici 4 km, in timp ce rulam intr-un coloana, ma trage pe mine politia pe dreapta, eu find ultimul din card.

Bineinteles m-am panicat putin, (ultima experienta cu politia a fost oarecum traumatizanta) adica astept 3 luni pentru carnet, iar la cele doua semafoare pana unde m-a oprit politia am decelerat preventiv pe verde, ca poate se pune galben, sa am timp sa opresc.   In sfarsit a fost un control de rutina, mi-a lipsit doar rovigneta, le-am spus ca tocmai am luat masina din service si ca au schimbat parbrizul.   M-au crezut pe cuvant.

Masina merge foarte bine, am facut azi cam 150 de km cu ea.   Nu tacane, nu trage, totul functioneaza in paramentri normali, exceptand cnsm. care a dar o eroare in seara asta dar si-a revenit.

Ma simt incantat sa fiu inapoi in randul lumii.  Pun niste poze cat de curand.
Last Edit: October 23, 2009, 10:36:28 pm by lexus Logged
lexus
Club
Degustトフor
*

View Profile
Reply #185 on: October 24, 2009, 09:45:01 pm サ

It's back!  4

Last Edit: October 24, 2009, 09:47:29 pm by lexus Logged
jaffar
frustrat complexat
Club
Ruginit
*

View Profile WWW
Reply #186 on: October 24, 2009, 10:07:06 pm サ

pai si nu ne-o arati si "inainte", sa putem compara ?
si nu ne povestesti cum ai reusit ?  71

trezeste-te, frate, aici nu-i razboiul stelelor !
lexus
Club
Degustトフor
*

View Profile
Reply #187 on: October 24, 2009, 10:32:58 pm サ

Poze cu ea inainte sunt cu cateva pagini in urma.  Nu sunt, atasez poza din martie 09;

http://img201.imageshack.us/img201/4674/dsc01017res.jpg
Last Edit: October 25, 2009, 12:12:43 pm by lexus Logged
ska
Club
Ruginit
*

la tatzi ni greu...

View Profile
Reply #188 on: October 25, 2009, 12:24:56 am サ

bine-o iesit mestere. e ok.
lipseste Sul de pe grila fata, dar in rest, eu zic ca-i ok 4

Kenny
The lovable sociopath
Club
Ruginit
*

BRB. Is pe gugle.

View Profile
Reply #189 on: October 25, 2009, 09:45:00 pm サ

Oglinzile cromate sunt cam de talcioc, dar in rest merge.

the1
SILENT KILLER
Club
Ruginit
*

vesnic nehotarit

View Profile
Reply #190 on: October 26, 2009, 09:37:42 pm サ

Ai bara sport acusi. Bravo. A iesit bine.

Zauan cu Logan
lexus
Club
Degustトフor
*

View Profile
Reply #191 on: November 02, 2009, 11:37:26 pm サ

pai aveam bara sport si inaite, asta e alta.  Daca mai spun ca si capacele cromate sunt noi, imi sare kenny in cap, hehe.  In alta ordine de idei, am instalat zilele trecute un hu alpine, suna brici, sunt foarte incantat de achizitie.
lexus
Club
Degustトフor
*

View Profile
Reply #192 on: December 13, 2009, 11:34:49 pm サ

Hu-ul Alpine suna brici pana m-am apucat eu sa ii fac setarile.   A iesit o varza totala si din motivul acesta am schimbat setarile si la subwoofer.  Rezultatul: n-am mai ascultat muzica in masina o luna.    In orice caz casetofonul asta Alpine are un meniu de te doare capul; doar un japonez beat se putea gandii la ceva atat de complicat.  Acum dupa o luna de citit manualul m-am lamurit de primele doua lucruri;

1.  Nu pot sari foldere in USB mode.  Nu pot sari nici macar cate 10 melodii.  Tre sa le iau la rand, problema e ca nu functioneaza comenziile ca la televizoarele alea mai vechi; au un lag.  In sensul ca am ajuns in sfasit la melodia 235 si trebuie sa ajung la 243.  Dau repede de mai multe ori pe buton dar ma trezesc la 252.  Horror.

2.  Ok, bine ca macar poti cauta melodiile dupa caracteristici: le poti cauta dupa folder, dupa artist, dupa nume, dupa lungime, dupa durata, dupa sexul interpretului/ei, anul nasterii mamei interpretului/ei, DAR niciodata direct.  Ca sa gasesti o melodie trebuie sa urmezi minim 5 pasi.  adica sa apesi de cel putin 5 ori pe buton si sa rotesti de rotita de cel putin o data.  Poate nu sunt eu prea cu capul pe umeri, dar ma gandesc ca nu e foarte practic acest cautat in timpul condusului.  

3.  Bine macar ca pot pune clasicul CD si am terminat cu balciul, doar nu pot fi mai mult de 22-23 de melodii pe un CD, dar wait, n-are CD.  Are doar radio, mufa USB si IPOD.  Cand l-am cuparat am zis sa fiu tehnologic, nici prin cap nu mi-a trecut ca poate fi asa de complicat.  Bine macar ca suna.  

Asa, cum aveam setarile facute varza m-am dus la Relu pentru ca stiam ca el e singurul care ma poate scoate din candel.  Rezultatul; acum suna bine si am schimbat un difuzor pacardit.  In plus de asta nu a fost scump deloc iar Relu nu mi-a luay manopera deloc.  Cand spun suna bine e relativ, dupa ce am plecat de la Relu am mai descoperit o setare ascunsa in Alpine si am scos TOTI basii din difuzoare, iar acum vin doar din sub.  Renunt la ceva ca sa pot castiga altceva.  De zbarnait tot zbarnaie oarecum fetele usilor, dar asta e, mai mult n-am ce sa ii fac.  Decat eventual sa le dau foc! HEHEHEEEEE

In alta ordine de idei am pus Xenon pe faza scurta, dintre toate chinezariile le-am ales pe cele scumpe,  dar macar veneau ambalate frumos intr-o cutie de carton groasa si colorata.  IulianE a fost cu mine si m-a sfatuit clar 4300k dar am ales la sugestia celui care le-a instalat 6000k "alb diamant frateeee" care de unde e clasicul alb cu o usoara nuanta albastruie de pe toate masinile cu Xenon aftermarket.  M-am documentat post instalare si intr-adevar daca puneam 4300k castigam undeva la 11% + luminozitate.  De aratat mai bine lumea vad ca prefera 6000k dar eu mi-am pus doar pentru a vedea mai bine, iar cu Xenon e o diferenta de la cer la pamant.  Sunt extrem de multumit de rezultat, acum sper sa nu fi platit banii astia ca sa se strice.

Tot zilele astea am instalat si un Kit handsfree parrot.  L-am ales pe cel mai ieftin, cel fara dispay.   Se aude bine, e un plus pentru mine ca nu trebuie sa mai stau cu grija politiei, sau doar cu o mana pe volan.   E posibil chiar sa fie cea mai inteligenta miscare in materii de achizitii din ultima vreme, chiar nu stiu de ce nu m-am gandit la asta pana acum.  Cireasa de pe tort e ca atunci cand opresc motorul se deconecteaza automat de la telefon si scoate un "cri-cri" de avertizare.   Ma simt ca si cum as conduce o masina cu cel putin 10k mai scumpa.... hehe

In ultima ordine de idei ieri am luat-o pe autostrada, am mers lejereanu dar timpul a fost potrivnic.   Lapovita, material antiderapant pe sosea: rezultatul cam 50 de ciobituri pe bara.   Alta vopsea, alta distractie,  alti bani. Oricum astept sa treaca iarna.  Imi vine sa tip de draci!   Dar asta nu a fost totul: Pe la Pitesti vad o dunga minuscula in partea superioara din stanga a parbrizului: zambesc in sinea mea, in Ianuarie am schimbat un parbriz fisurat, in Septembrie altul dupa accident, deci ghinionul ar fi prea mare sa se fi fisurat si asta.   Asa ca zambesc smechereste si dau sa sterg urma.  

Ce sa sterg fratee, crapat si asta!!! Ca sa fie treaba treaba, crapatura o ia in jos usor usor exact acolo unde deranjeaza mai mult.  Oricum minuscula dungulita are acum 40 de centimetri.  Din experientele anterioarea am invatat ca aceste crapaturi sunt independente de orice altceva in lumea asta, adica se pot oprii permantent sau un 2 ore iti cade parbrizul.   Ma gandesc serios sa ii fac Voodoo sau ceva, poate o ia in sus sau se opreste.  Totusi cred ca zilele asta doar ca sa imi faca in ciuda o sa se ramifice ori + un milion de crapaturi.  Oi fi eu ghinionist, dar nici parbrizele astea parca nu sunt facute cum trebuie....

Cam atat! GN

Last Edit: December 13, 2009, 11:47:13 pm by lexus Logged
ska
Club
Ruginit
*

la tatzi ni greu...

View Profile
Reply #193 on: December 14, 2009, 09:34:53 am サ

bah frate, tie clar ti-a facut careva vraji... 1

Kenny
The lovable sociopath
Club
Ruginit
*

BRB. Is pe gugle.

View Profile
Reply #194 on: December 14, 2009, 04:02:22 pm サ

Laser frate. Ce altceva mai poate fi zis ?

jaffar
frustrat complexat
Club
Ruginit
*

View Profile WWW
Reply #195 on: December 14, 2009, 06:17:34 pm サ

citi d-astia cu csenoane chinezesti injur eu in fiecare seara...

trezeste-te, frate, aici nu-i razboiul stelelor !
lexus
Club
Degustトフor
*

View Profile
Reply #196 on: December 14, 2009, 07:08:15 pm サ

Nu ma scuz, dar a doua zi dupa ce le-am montat am fost la reprezentanta si le-am calibrat.  Pana acum nu am primit nici un flash, chiar nu e intentia sa deranjez pe cineva.

legatura cu vrajile, are cineva numarul unei descantatoare? 4

Le: Azi am studiat parbrizul fisurat, intr-adevar e undeva o mica ciobitura, atat de mica incat debia o vezi, un punctulet. Sunt sigur ca s-a crapat doar ca sa imi faca in ciuda, ca alt motiv nu vad.  Dunga nu a mai crescut azi, deci a fost o zi buna.  
Last Edit: December 14, 2009, 07:13:55 pm by lexus Logged
lexus
Club
Degustトフor
*

View Profile
Reply #197 on: January 05, 2010, 07:50:05 pm サ

Jurnal de bord 24,000 km

Cand retrogradez pe la 2500 de ture ceva se enerveaza pe la motor si incepe sa caraie.
Pompa de apa suiera...
ska
Club
Ruginit
*

la tatzi ni greu...

View Profile
Reply #198 on: January 06, 2010, 10:29:53 am サ

cand vad ca scrii pe aici mi-e si frica sa citesc, ca ma gandesc cu groaza ca iara ai facut ceva, sau iara s-a stricat ceva la masina 1

lexus
Club
Degustトフor
*

View Profile
Reply #199 on: January 07, 2010, 10:28:35 pm サ

Hehe, in nici un caz, acum e jurnal light... 4

Multumesc pentru grija Skailaine oricum!
ska
Club
Ruginit
*

la tatzi ni greu...

View Profile
Reply #200 on: January 07, 2010, 10:59:21 pm サ

18

lexus
Club
Degustトフor
*

View Profile
Reply #201 on: May 23, 2010, 11:57:11 pm サ

Nu va speriati, nu s-a intamplat nimic! Masina e inca in stare de functionare.

Poze de ieri de la km. 102 (Transfagarasan)

Misca, deci exista! 1

Last Edit: May 24, 2010, 12:01:12 am by lexus Logged
ska
Club
Ruginit
*

la tatzi ni greu...

View Profile
Reply #202 on: May 24, 2010, 06:11:44 pm サ

haleluiah! 1

mare neaua inca.

mai da si tu un semn din cand in cand, sa stim ca nu te-au rapit extraterestrele 4

lexus
Club
Degustトフor
*

View Profile
Reply #203 on: July 17, 2010, 08:18:29 pm サ

Hello boys!  Am reusit acum vreo luna de zile sa revopsesc bara si sa montez niste praguri.  In alta ordine de idei iarasi mi-au luat carnetul pentru neacordare de prioritate 30 de zile, asa ca acum sunt pe uscat.

Pe cand o punem de o intalnire? Undeva prin mijlocul tarii prin sept suna bine?
Last Edit: July 17, 2010, 08:20:27 pm by lexus Logged
oaspetele
Club
Ruginit
*

View Profile
Reply #204 on: July 18, 2010, 07:42:55 am サ

fa rezervarile, incinge focu de sub gratar si sa vedem daca vine cineva.
1

intrebare pentru clasa a patra
lexus
Club
Degustトフor
*

View Profile
Reply #205 on: July 18, 2010, 10:26:47 am サ

Ok, suna bine. Facem un poll zilele astea sa vedem ce si cum. 1

ca sa fiu ontopic, seat-ul are acum 38000 de km si nu a mai facut probleme.
Pages: 1 ... 5 6 [7]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS