Twisted Minds
Home
Help
Search
Calendar
Login
Register
September 07, 2010, 01:53:54 pm
Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
News
:
Twisted Minds
>
Generalităţi
>
Umor
>
Topicuri tembele de pe alte forumuri
Pages:
1
...
4
5
[
6
]
Go Down
« previous
next »
Print
Author
Topic: Topicuri tembele de pe alte forumuri (Read 5157 times)
Rumburak
The Old Fat Pervert
Club
Ruginit
Re: Topicuri tembele de pe alte forumuri
«
Reply #150 on:
August 16, 2009, 10:34:38 pm »
La toaleta. Faceau sex oral si anal in timp ce tu invatai ca prostu'.
b]
Felicitari celor care nu razuiesc taloane sa castige sepci, celor care nu cauta lantisoare de aur in parizer... de la Rumburak, numai respect.
[/b
Felicitari celor care nu razuiesc taloane sa castige sepci, celor care nu cauta lantisoare de aur in parizer... de la Rumburak, numai respect.
ska
Club
Ruginit
la tatzi ni greu...
«
Reply #151 on:
August 16, 2009, 11:40:20 pm »
ce vremuri...
why so serious? ... let's put a smile on that face...
oaspetele
Club
Ruginit
«
Reply #152 on:
August 17, 2009, 10:34:35 am »
Quote from: Kenny on August 16, 2009, 06:52:13 pm
Unde naiba erau bagaboantele astea cand eram eu in scoala generala ?
Trezeste-te !
Tu inca NU ai terminat scoala generala!
intrebare pentru clasa a patra
jaffar
frustrat complexat
Club
Ruginit
«
Reply #153 on:
August 25, 2009, 11:09:02 am »
In 2007, un fermier din Metepec, Mexic, a prins intr-o capcana de soareci un "pui" de extraterestru pe care s-a chinuit timp de trei ore sa-l inece. Cazul a fost facut public abia acum, la televiziunea mexicana, dupa ce oamenii de stiinta l-au supus unor teste amanuntite. Expertii au declarat ca acesta nu face parte din nicio specie cunoscuta pe Pamant: avea creierul foarte evoluat pe zonele responsabile cu memoria si capacitatea de a invata, trasaturi si de soparla si de om si dantura fara radacina. In prezent, cadavrul creaturii se afla intr-un laborator de la Universitatea din Granada.
http://www.cancan.ro/2009-08-25/Extraterestru-prins-in-capcana-de-soareci.html
http://www.bild.de/BILD/news/mystery-themen/2009/08/alien-baby/ausserirdischer-in-mexico-gefangen.html
trezeste-te, frate, aici nu-i razboiul stelelor !
ska
Club
Ruginit
la tatzi ni greu...
«
Reply #154 on:
August 25, 2009, 06:06:01 pm »
scheisse...
the1
SILENT KILLER
Club
Ruginit
vesnic nehotarit
«
Reply #155 on:
October 04, 2009, 08:04:47 pm »
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=594507&st=0&p=7144383&#entry7144383
Uite aici unul cam tembel, la care au pus deja botul multi.
3pag. in cateva ore.
Zauan cu Logan
masterblaster
Club
Ruginit
Kinderu'
«
Reply #156 on:
October 05, 2009, 06:45:42 pm »
adica tu ai trucat pozele alea or what?
www.voom.ro
/
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much in life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
the1
SILENT KILLER
Club
Ruginit
vesnic nehotarit
«
Reply #157 on:
October 06, 2009, 09:31:52 am »
Nu, ideea era ca pt 2 poze cu o intamplare banala din ROmanica au aparut brusc 3 pagini de comentarii in 10ore.
Zauan cu Logan
andreie
Shaormar de ocazie
Club
Experimentat
«
Reply #158 on:
October 15, 2009, 10:25:56 am »
Loganistii descopera ABS-ul
Ce masina urca bordura de 30cm? Masina de serviciu bineinteles...
Fotografu' amator
jaffar
frustrat complexat
Club
Ruginit
«
Reply #159 on:
October 20, 2009, 09:43:09 am »
Concurs pe post
Subsemnatul caută viitoare doamnă Mihăilescu.
Cerinţe:
•sex feminin
•vârsta până în 30 de ani împliniţi până la finele lui 2009, inclusiv (adică inclusiv 30 de ani împliniţi pe 31 decembrie 2009) şi peste 18
•clinic sănătoasă (de bun simţ: fără modificări anatomice congenitale sau survenite ulterior, fără boli cronice etc.; fără dependenţe de droguri (inclusiv ţigări şi alcool))
•fără obligaţii (de bun simţ: fără soţ, amant, prieten etc. inclusiv fantome ale trecutului (sic!))
•o limbă străină la nivel fluent, atât în corespondenţa scrisă cât şi în conversaţie (oricare ar fi aceea, uimiţi-mă!)
•negrevată de limitări extrinseci (pe româneşte: să gândească doar cu mintea ei, să fie în stare să ia şi să-şi asume decizii în nume propriu şi să nu se refugieze în elemente din exteriorul ei cum ar fi divinitatea, tradiţiile, opinia familiei etc.)
•o formă de artă la nivel expresiv (i.e. să-şi poată exprima lejer viziunea artistică prin ea; orice fel de formă de artă, uimiţi-mă!)
•să fie (evident) în căutarea unei relaţii de durată având ca unică cauzalitate potrivirea sentimentală şi temperamentală a celor doi implicaţi în ea; şi ca "finalitate" căsătoria şi întemeierea unei familii
Beneficii:
•cazare în Bucureşti, masă şi cele trebuincioase unui trai decent (da, chiar pot întreţine o femeie, vă miră?)
•afecţiunea, atenţia, tandreţea şi respectul meu nemijlocite şi exclusive (şi, evident, dacă ajungem să ne înţelegem aşa de bine, şi dragostea mea nemijlocită şi exclusivă) -- aş putea continua să înşir concepte şi descrieri dar nu vreau să lungesc vorba aşa că am să fiu tranşant şi am să scriu doar că intenţionez să te tratez ca pe femeia care-mi este alături în viaţă şi fără de care n-aş fi omul care sunt; ar trebui să fie de bun simţ că asta include toate cele enumerate aici
•invitaţie perpetuă de a mă însoţi la orice călătorie în interes de serviciu pe care o fac (evident, nu este obligatorie, dar oferta mea va fi permanentă)
•invitaţie perpetuă de a mă însoţi în concediu vara şi iarna
•privilegiul de a mă cunoaşte ca om, dincolo de imaginea persoanei publice şi, în cazul căsătoriei, de a-mi purta numele, ce face destule capete să se întoarcă în industria românească de profil
•privilegiul de a duce un trai liniştit, ferit de grija zilei de mâine, într-o companie plăcută
Probele de concurs:
•înscrierea: trimiterea unei descrieri (caracterizare) de jumătate de pagină A4 şi a unei poze format buletin de identitate. Caracterizarea trebuie să fie despre tine, nu despre motivul pentru care imi scrii. Poza trebuie sa fie exact ca de buletin şi să-ţi arate doar faţa ca să te pot recunoaşte din grup -- fără nuduri şi alte forme de artă fotografică. Caracterizarea poate fi la persoana I sau a III-a, poate fi dactilografiată sau scrisă de mână (de preferat, dar nu e obligatoriu) şi trebuie să includă o formă de contact (telefon, e-mail etc.). Poza şi caracterizarea se trimit fie pe suport de hărtie, fie în format electronic la adresa de la finalul anunţului.
Proba se promovează prin prezenţă (i.e. dacă ai trimis, ai trecut)
•conversaţia liberă în societate: voi organiza o întâlnire undeva într-un loc public cu toate candidatele simultan unde ne vom cunoaşte şi vom sta de vorbă despre diverse subiecte de interes general (i.e. nimic personal). Mă interesează să văd cum vă purtaţi într-un mediu lejer, cum vorbiţi, cum gesticulaţi, cum gândiţi şi, mai ales, cum vă purtaţi cu celelalte candidate. Proba va dura o oră.
Proba o vor pica candidatele care nu reuşesc să converseze în limba română şi/sau să se poarte în concordanţă cu normele elementare de etichetă
•conversaţia impusă: voi invita pe fiecare din canditatele rămase în concurs la o discuţie tip interviu undeva tot într-un loc public (i.e. un local suficient de liniştit pentru a ne putea înţelege fără să ridicăm vocea dar şi suficient de populat ca să poată fi considerat loc public). În cadrul acestei discuţii voi pune întrebări din secţiunea "Cerinţe" de mai sus şi voi cere opinia candidatei despre diverse concepte şi idei contemporane care au legătura cu viaţa şi relaţiile dintre oameni în general. Într-o încercare de a face proba cât mai imparţială posibil, am să am mereu alt set de întrebări iar în cadrul fiecarui set, nu toate sunt importante pentru mine. Mă interesează cum vă purtaţi într-o situaţie mai oficială şi mai restrictivă, mă interesează dacă sunteţi stăpâne pe cuvintele voastre şi dacă vă controlaţi discursul sau el vă controlează pe voi. Mă interesează şi cum reacţionaţi când daţi de o şicană în conversaţie (voi avea câte una pregătită pentru fiecare). Proba va dura o oră.
Proba o vor pica candidatele despre care se dovedeşte, în urma interviului, că nu satisfac secţiunea "Cerinţe", precum şi cele care nu vor reuşi să menţină controlul jumătăţii lor de dialog (i.e. care se vor lăsa abătute de la subiect)
•proba liberă 1 (reprezentare): voi da răgaz tuturor candidatelor rămase o săptămână (7 zile) pentru a crea un obiect cu resursele proprii (n.b. probabil că aici îţi va fi utilă forma de artă pe care o practici) pe care mi-l vor arăta şi prezenta într-o sesiune de 10 minute. Prezentările vor avea loc pe rând, dar de faţă cu toate candidatele. Fiecare candidată îşi poate ţine obiectul ascuns până când îi vine rândul. Prezentările vor avea loc într-un loc public. Obiectele pot fi orice, inclusiv lucruri cu utilitate practică, preparate culinare, lucrări artistice (inclusiv muzică, dans/balet, cinematografie etc.). Din cele 10 minute, 5 vor fi dedicate prezentării obiectului în sine şi 5 motivaţiei alegerii. Mă interesează să observ creativitatea şi imaginaţia voastră, bunul gust, simţul artistic şi ingeniozitatea.
Proba o vor pica candidatele care nu vor reuşi să creeze nimic (şi având în vedere ce sens general am dat cuvântului "obiect", mă refer aici la "absolut nimic") în timpul alocat probei (adică cele 7 zile),
•proba liberă 2 (asociere): voi da răgaz trei zile tuturor candidatelor rămase să aleagă un loc pe care ele îl consideră frumos şi în care să mă ducă şi pe care sa mi-l arate. Locul poate fi situat oriunde în ţară (da, îmi asum riscul Vf. Moldoveanu şi alte locuri de gen -- daca există cineva care vrea să mă ducă acolo doar ca să-mi arate priveliştea, vreau neapărat să o cunosc!) şi nu există limită de timp pentru prezentare (evident că voi întreba "de ce aici?"), dar presupun că, odată ajunşi la locul cu pricina, nu vă va lua mai mult de 1-2 ore să mi-l arătaţi şi să-mi explicaţi alegerea. Mă interesează să observ şi să înteleg noţiunea voastră despre frumos, vreau să aflu ce vă încântă, ce vă mişcă.
Proba o vor pica candidatele care nu vor avea nici un loc frumos de arătat.
•proba impusă (cină la restaurant): candidatele rămase vor fi invitate pe rând să ia cina cu mine într-un restaurant. Vom avea o discuţie liberă cu caracter personal şi, atenţie, puteţi pune (şi vă încurajez să puneţi) întrebări. Deşi aspectul şi atmosfera vor fi de cină romantică, eu nu am să-mi permit să fac avansuri (sau orice altceva similar) niciuneia -- ca atare, mă aştept ca şi voi să păstraţi eticheta; suntem totuşi încă în concurs. Mă interesează să văd cum vă îmbracaţi pentru o seară specială, mă interesează să văd cum vorbiţi în privat, mă interesează să vad cum glumiţi, mă interesează să vă cunosc felul de a fi în afara cadrului oficial. Proba va dura aproximativ două ore şi la finalul ei voi conduce pe fiecare candidată până în faţa casei, până la un mijloc de transport sau până la alt punct intermediar ales de ea.
În urma acestor probe, îmi voi lua un răgaz de trei zile pentru a cântări observaţiile făcute pe parcurs şi voi alcătui un clasament de maxim trei locuri. Voi invita apoi pe toate candidatele (inclusiv cele eliminate la probele anterioare) din nou la o întălnire în grup unde le voi face cunoscute rezultatele.
Ocupanta locului întâi va avea la dispoziţie trei zile pentru a se decide dacă doreşte sau nu să înceapă o relaţie alături de mine. În acest răstimp, ne putem vedea şi putem discuta dacă doreşte acest lucru. În cazul în care decizia este negativă, algoritmul se repetă cu ocupanta locului al doilea şi aşa mai departe.
Dacă din cele trei, urmănd modalitatea expusă mai sus, una alege să rămână cu mine, celelalte două primesc un premiu de consolare de 300EUR; iar dacă nici una nu doreşte, atunci primesc fiecare un premiu de consolare de 200EUR (evident, cine mă place mă va place pentru mine şi nu pentru portofelul meu).
Coordonate de contact:
•caracterizarea de jumătate de pagină A4 şi poza tip buletin se pot trimite în format electronic prin e-mail la adresa <csdexter minus blog minus comments la linux360 punct ro>
•sau pe suport de hârtie prin poşta română sau servicii de curierat la adresa Str. Drumul Taberei, Nr. 61, Bl. TD47, Et. 1, Ap. 10, Bucureşti/Sector 6, 061364/ROMÂNIA, în atenţia D-lui Radu - Eosif Mihăilescu.
Acestea fiind spuse, aştept înscrierile voastre urmând ca detaliile organizatorice ulterioare să fie publicate aici şi, de asemenea, comunicate fiecărei candidate în parte.
http://www.linux360.ro/~csdexter/jurnal/2009/10/femeile-din-viata-mea-concurs-pe-post.html
jaffar
frustrat complexat
Club
Ruginit
«
Reply #160 on:
December 02, 2009, 02:26:41 pm »
v-am zis sa va schimbati uleiul la timp
http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?t=1281659
_MG_2317.jpg
(248.4 KB, 968x645 - viewed 24 times.)
_MG_2318.jpg
(202.08 KB, 1000x667 - viewed 26 times.)
_MG_2319.jpg
(254 KB, 1000x667 - viewed 31 times.)
_MG_2321.jpg
(294.96 KB, 1000x667 - viewed 30 times.)
jaffar
frustrat complexat
Club
Ruginit
«
Reply #161 on:
December 14, 2009, 11:11:22 am »
http://futezatorii.ro/
Rumburak
The Old Fat Pervert
Club
Ruginit
«
Reply #162 on:
December 14, 2009, 09:08:13 pm »
http://leonidabucium.wordpress.com/2009/12/09/hello-world/
b]
[/b
jaffar
frustrat complexat
Club
Ruginit
«
Reply #163 on:
December 15, 2009, 01:14:33 pm »
http://live.emag.ro/reviews/hdd-western-digital-re4-green-power-2tb-7200rpm-sata2--pWD2002FYPS--r31048
si pentru eternitate, screenshot
emag.gif
(96.58 KB, 1280x893 - viewed 38 times.)
jaffar
frustrat complexat
Club
Ruginit
«
Reply #164 on:
December 18, 2009, 11:12:02 am »
top this:
http://forum.bodybuilding.com/showpost.php?s=403cb4c4a9c0298753cd6047a9d79d44&p=421311261&postcount=1
ska
Club
Ruginit
la tatzi ni greu...
«
Reply #165 on:
December 18, 2009, 04:36:11 pm »
jaffar
frustrat complexat
Club
Ruginit
«
Reply #166 on:
January 11, 2010, 04:26:28 pm »
Luata in considerare de cateva luni, de ministrii cabinetului Boc, la propunerea europarlamentarului pe probleme de Sanatate si familie, Mircea Pascu si a ministrului de finante Sebastian Vladescu, taxa pe sex premarital si relatii intraconjugale a trecut astazi fara probleme prin parlament, fiind adoptata cu 350 de voturi pentru, 70 de voturi impotriva si 6 abtineri.
Considerata alaturi de taxa pe fast-food una din viitoarele surse de venit la bugetul de stat si inspirata din modelul francez, taxa pe "relatii sexuale premaritale si relatii intime intraconjugale" presupune pereceperea unei sume modice de la ambii participanti la actul sexual de fiecare data cand acestia se intalnesc pentru a intretine relatii romantice si poate varia in functie de locatie, durata sau tehnicile folosite.
Din fericire pentru credinciosii cu frica de Dumnezeu, taxa se aplica doar cuplurilor care traiesc in concubinaj nu si cuplurilor casatorite, acestea fiind obligate sa contribuie doar daca intentioneaza sa aiba o relatie sexuala cu o persoana din afara cuplului.
Desi modalitatea efectiva de taxare nu a fost inca hotarata, potrivit ministrului Vladescu vor exista cel putin doua modalitati de plata: cartela pre-pay si abonamentul lunar, in ambele cazuri banii, in jur de 50 de lei pe sedinta, urmand sa fie colectati prin intermediul postei romane.
Potrivit statisticilor oficiale peste 75% dintre romani intretin relatii sexuale premaritale, desfraul atingand cote maxime mai ales in randul elevilor, studentilor si locuitorilor de la oras.
http://www.times.ro/national/romania-introduce-taxa-pe-sex-premarital
andrei0241
3/E
Club
Ruginit
«
Reply #167 on:
January 11, 2010, 05:46:00 pm »
Si in cazul in care activitatea se desfasoara cu "profesionisti", taxa se imparte tot la doi? Asa le'ar lua p ...ainea de la gura fetitzelor
Maxy
profund impresionabil
Club
Ruginit
BRB. Is pi haltavista.
«
Reply #168 on:
January 11, 2010, 06:30:15 pm »
Foarte bineeee la cat mai multe taxe. hahahaha
Cioky Perfomance Team
ska
Club
Ruginit
la tatzi ni greu...
«
Reply #169 on:
January 11, 2010, 06:51:54 pm »
io nu inteleg despre ce e vorba in articolul/legea aici.
da nici nu ma prea intereseaza f tare.
andreie
Shaormar de ocazie
Club
Experimentat
«
Reply #170 on:
January 11, 2010, 10:45:00 pm »
Stai linistit, articolul e la misto... pe moment...
Ce masina urca bordura de 30cm? Masina de serviciu bineinteles...
Fotografu' amator
andrei0241
3/E
Club
Ruginit
«
Reply #171 on:
January 13, 2010, 10:52:10 am »
Asa zic si aia ... aproape adevarat
jaffar
frustrat complexat
Club
Ruginit
«
Reply #172 on:
February 03, 2010, 12:32:07 pm »
Surpriza imensa pentru colegii de partid ai minionului Emil Boc, dupa ce acesta a aparut la o sedinta vopsit pe fata la fel ca personajul sau preferat, Jake Sully, fara sa se stinghereasca de privirile holbate ale celor din jur. Anuntul facut de Emil Boc, prin care sublinia ca se retrage din politica pentru a se stabili pe Pandora, a starnit rumoare printre cei prezenti.
Presedintele Traian Basescu a precizat intr-un comunicat de presa ca micul Emil Boc a avut o perioada extrem de dificila dupa ce a vizionat filmul Avatar.
Desi familia blesteama ziua in care Boc a vazut filmul 3D la mall, micutul Emil a marturisit ca nimic nu ii va sta in cale in calea sa de a se transforma intr-un Na'vi. "Am nevoie de Pandora, sa traiesc printre meduze, sa am dragonul meu cu care sa zbor si stiu ca voi reusi", a marturisit emotionat politicianul Emil Boc, surprins la o clinica de chirurgie plastica.
http://www.times.ro/national/emil-boc-a-decis-sa-se-retraga-pe-pandora
jaffar
frustrat complexat
Club
Ruginit
«
Reply #173 on:
July 08, 2010, 12:23:48 pm »
wtf is this ?
http://www.qualityanswers.net/technology-science-inventions/my-invention-can-successfullycommercial-failure/
jaffar
frustrat complexat
Club
Ruginit
«
Reply #174 on:
July 13, 2010, 09:55:22 am »
Bmw 520 Beton Masina De Mafiot
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/anunturi-auto/masini-second/bmw-520-beton-masina-9531042.html
masterblaster
Club
Ruginit
Kinderu'
«
Reply #175 on:
July 17, 2010, 10:10:49 pm »
OMG
www.voom.ro
/
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much in life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
oaspetele
Club
Ruginit
«
Reply #176 on:
August 29, 2010, 12:54:59 pm »
[quote name='polotsi' date='Aug 28 2010, 20:39' post='1376021']
Motorul e bun, cutia in 5 trepte insa ii penalizeaza performantele. Eu am un passat 2007, greutate 1500 kg, motor 1.6 FSI ce produce doar 155 de Nm cat un amarat polo de 1.4 TDI/70Cp, insa se misca suficient datorita cutiei in 6 trepte, mai rapid decat cel 1.9TDI/1.6 TDI care sunt in 5 trepte. dieselurile au 250 Nm, iar benzinarul 155 Nm, te gandesti ce cuplu mic, insa dieselul opereaza pana la 4000, iar benzina pana la 6000, asa ca ii trebuie o cutie mai lunga cu 50% lui TDI, pentru a prinde aceeasi viteza. Aceste 50 de procente devin in favoarea benzinei, care in loc de 155 Nm, va avea 155 + 77,5 = 237,5 Nm la roata, fata de diesel care ramane cu 250. Apoi fiind in 5 trepte, acestea trebuie sa fie mai distantate, pentru a acoperi plaja de viteza 0-200. Deci la benzinar o impartim in 6, rezulta 33 km/h per treapta, iar la diesel inseamna 40 km/h per treapta, rezulta de aici un noua dezavantaj pentru diesel, avand rapoartele mai lungi cu aprox 20% doar pentru a compensa lipsa treptei 6, deci dam benzinarului inca 20% la cuplu din rapoarte, 285 Nm la roata. De aici si diferenta de sprint 11,5 / 12,1 secunde FSI/TDI. Unde mai punem si masa mai mica in favoarea benzinei.. Daca ar fi in 6 trepte cutia, merita, in 5 trepte, il gatuie.
[/quote]
intrebare pentru clasa a patra
Maxy
profund impresionabil
Club
Ruginit
BRB. Is pi haltavista.
«
Reply #177 on:
August 30, 2010, 07:28:49 pm »
Si daca ne chinuim putin si punem o cutie de camion de 14 trepte pe acel 1.6 vom avea aproximativ 500 de nm la roata deci din nou avantaj pentru benzina.
Cioky Perfomance Team
Pages:
1
...
4
5
[
6
]
Go Up
Print
« previous